Kundalini Yoga and Meditation

In this class, each week we will practice different pranayama (breathing exercises), kriyas (yoga asanas/exercises), savasana (deep relaxation), meditation and chanting mantra in the tradition of Kundalini Yoga. We focus on the body, the mind, self-awareness and consciousness simultaneously.

Class Length: 90 minutes
Teacher: Manjot Singh Khalsa

Energicirklar

Ett rum för att fördjupa kontakten med dig själv, dina känslor och behov, din kropp och din längtan. På egen hand och tillsammans med andra utforskar du livets olika nyanser, andlighet, relation och intimitet, både härligt och utmanande – inre utveckling och läkning som bär genom livet. Cirklarna bygger på guidade och tysta meditationer, kroppsnärvaro och sharing/lyssnande, kreativitet och ibland beröring och rörelse. Du deltar på det du känner rätt för dig.

Energicirklarna är öppna för dig som känner det rätt, oavsett tidigare erfarenhet av meditation, embodiment, tantra, ritual och ceremoni eller annan personlig utveckling.

Class length: 1h 45 min
Teacher: Tove Eloa Öberg

Peer Rope Gotland

Peer Rope Gotland är öppet för alla som har intresse för shibari/kinbaku, japansk repbondage.

Genom repen utforskar du kroppsnärvaro, kommunikation och relaterande. Grundprincipen med “peer rope” är att alla som deltar kan lära av varandra och att alla är välkomna oavsett kunskapsnivå. Det betyder att det inte finns någon särskild kursledare för dessa tillfällen, istället lär vi av och tillsammans med varandra. Vare sig du binder eller blir bunden. Det går också bra att komma med för att dricka te och lära känna rummet.

Rep finns att låna, ta gärna med egna om du har.

 Vi börjar klockan 18.00 och slutar 20.30. Dörren stängs klockan 18.15 av respekt till att de som deltar ska kunna fokusera utan att fundera vilka nya ansikten som kanske kommer in i rummet. Varje tillfälle innehåller incheckning med genomgång av riktlinjer, teknikdel, temadel och delning vid avslut.

Class length: 2h 30 min
Teacher: Tove Eloa Öberg

Cost: 200 SEK